Grannsamverkan

För att förbättra och förebygga skyddet mot oönskade händelser såsom t.ex. brand, hjärtstopp, stölder etc. så har föreningarna på Länsö bestämt att jobba för att minska sådana företeelser i samverkan inom föreningarna och tillsammans med myndigheterna.

Vi har därför beslutat att via den officiella och gratis appen ”Safeland” erbjuda alla medlemmar att ladda ner appen till sin smarta telefon för att snabbt kunna signalera vid larm och fara.

Gå in på er sök sajt för appar och sök efter ”Safeland” tidigare ”Tryggve”, ladda ner appen, därefter sök efter gruppen ”Länsö” och sök medlemskap, administratören aktiverar sedan ert medlemskap inom kort.

Sedan kan man i appen lägga in meddelanden med olika prioriteter, den lägsta ”grön” är tex att en båt har slitit sig eller att det stryker om kring konstiga personer på bryggan etc. Sedan kan du även skicka högprioriterade meddelanden ”röda” om det brinner eller hjärtstopp eller annan livsviktig information, då går ett alarm ut till alla anslutna, typ väckarklockasignal!

Klicka på länken och läs mer https://www.safe.land/se/hem/

OBSERVERA! Att det är endast alvarliga meddelande som förmedlas, det är inget chattforum!

Med vänlig hälsning
Anders Jansson